2-persoons recreatie-appartement te huur op erf van boerderij met paarden. Woonkamer met open keuken, ruime badkamer met douche, wastafel en toilet, apart toilet, slaapkamer met tweepersoonsbed. Je mag je paard (max. 1 per boeking) meenemen. In het appartement is ook een opvouwbaar babybed met matras beschikbaar, evenals een baby-aankleedkussen. Op verzoek is er ook een kinderstoel, babybad en wandelwagen beschikbaar. De ruimte Appartement met ruime woonkamer met open keuken, aparte slaapkamer, apart wc en badkamer met douche, wastafel en wc. In de slaapkamer een spiegelkast met roede om uw kleding uit te hangen en in de woonkamer een grote houten kast met boorden, waar u naar behoefte uw kleding e.d. opbergen kan. Toegang voor gasten Hele appartement is toegankelijk. Interactie met gasten Wij wonen naast het appartement. U mag me altijd mailen, bellen, sms-en met vragen. U kunt natuurlijk ook even aanbellen en uw vraag persoonlijk stellen. Andere dingen waar je op moet letten Voor de gasten is een bakfiets (BoxBike) beschikbaar. In de bakfiets kan gemakkelijk een houder voor een babystoeltje (met gordelbevestiging) geplaatst worden. Zonder die houder

Uw gastheer is gepensioneerd leraar voortgezet onderwijs en uw gastvrouw is parttime werkzaam in de kinderrevalidatie. In 2015 hebben we (Mieke en Ad) een oude boerenschuur volledig herbouwd als woonhuis met een recreatieappartement, het gebouw is dus vrijwel spiksplinternieuw. Naast de verhuur van het recreatieappartement stallen we op ons erf momenteel ook eigen paarden en pensionpaarden. Alles wat betrekking heeft op de paarden is vooral het domein van uw gastvrouw.

Het appartement ligt in Oost-Souburg, Zeeland, Nederland. Je bevindt je ongeveer tussen Middelburg en Vlissingen in. Ongeveer 100 meter naar het zuiden ligt de A58, achter de schuur en de rijhal. Aan de voorkant loopt de Schroeweg, een B-weggetje dat voor veel fietsers een belangrijke verbinding vormt tussen Oost-Souburg en Middelburg. In Oost-Souburg is op ongeveer 10 minuten fietsen op het Oranjeplein een supermarkt te vinden en verder vindt u in Oost-Souburg een keur aan winkels. In de richting van Middelburg vindt u op 10 minuten fietsen een woonboulevard, met daar in de buurt een McDonald's, een KFC-restaurant, Van der Valk. Aan de overkant van de Schroeweg bevindt zich in een oude boerenschuur een oefenruimte voor muzikanten. Zo af en toe oefenen ze tot tamelijk laat. Zoals gezegd loopt de A58 op ongeveer 100 meter van het appartement. Omdat het huis prima ge´soleerd is (triple glas bijvoorbeeld), merkt u daar binnen weinig van. Als u buiten zit is de snelweg, afhankelijk van de windrichting, goed hoorbaar. Vervoer U parkeert voor het appartement (grind op wegendoek). Per openbaar vervoer zijn we slecht bereikbaar.

Languages spoken: German, English